Spațiu de joacă

Copilăria!

Copilăria înseamnă culori, râsete și multă joacă. Știm că pentru un părinte acestea capătă mai multă strălucire atunci când totul se desfășoară în condiții de siguranță. De aceea venim în întâmpinarea piticilor dornici să descopere lumea cu un playground, în primul rând sigur, dar și plin de aventură.

28504119_1246495305495505_1213363138_o

Loc de joacă!

Spațiul se află la etaj și este destinat copiilor preșcolari, însetați de cunoaștere și cu multe curiozități. Suprafața este confecționată integral din materiale omologate, special destinate spațiilor pentru copii.

Distracţie!

Pentru a asigura distracția micuților dispunem de tobogan circular, tiroliană, trambulină, leagăne, saci de box pentru copii, joc “X și 0”, traseu pentru echilibru, platformă pentru cățărat.

galerie-foto (45)
IMG_20180613_103742

În aer liber!

Pentru că înțelegem nevoia reală de mișcare în aer liber a copiilor ce ne trec pragul și pentru că grija pentru partenerii noștri de joacă nu cunoaște limite, am ”căptușit” cu mare atenție, după modelul interiorului, spațiul exterior al locului de joacă, cu materiale omologate, special destinate locurilor preferate ale micilor și marilor aventurieri.
Astfel, balanța indică: 100% distracție – 0% pericole.

Tobogan gonflabil!

Micuții se pot distra și pe toboganul gonflabil din gama distracțiilor La Bursucel!

gonflabil

Puzzle gigant!

Este important să învățăm când ne jucăm, așa că Bursucel vă așteaptă cu noi descoperiri în confecționarea unui puzzle gigant, ce are piese mari și sigure!