Petreceri private

“Cea mai frumoasă zi din viața mea!” este ceea ce auzim de la fiecare copil după o petrecere organizată la noi. Eroul principal va fi băiețelul tău iar cea mai dulce prințesă va fi fetița ta.

Rețeta unei petreceri adorate de cel mic este urmărirea îndeaproape a preferințelor acestuia, de aceea organizăm petreceri tematice în care totul se desfășoară conform poveștii create de sărbătorit. Invitații vor fi de asemenea transpuși în poveste prin decorații specifice.

28461433_1245739025571133_1293980523_o

Petreceri cu părinți

Locație: Loc de joacă BursuMania

Regula de aur în organizarea petrecerii cu ocazia zilei de naștere a copilului dumneavoastră este să țineți cont de preferințele sărbătoritului în permanență și să alegeți activitățile adecvate spațiului de desfășurare. Nu uitați că rolul unei petreceri date în cinstea copilului este de a-l face pe acesta să se simtă special. De asta ne ocupăm noi!

Petrecerile tematice organizate de echipa noastră, la BursuMania, sunt petreceri cu animatori profesioniști, pline de vervă, bună dispoziție și cel mai important: sunt pe gustul tuturor copiilor indiferent de vârstă, dar și al părinților! Spațiul destinat adulților le permite acestora participarea la petrecerea micuților și totodată supravegherea discretă a năzdrăvanilor. Tematicile sugerate de noi sunt variate însă suntem receptivi și la propunerile dumneavoastră.

Petreceri fără părinți

Locație: La Bursucel

Petrecerile sunt rost de mare bucurie. Nouă ne plac cele aparte și avem grijă să le asezonăm cu o cantitate numai bună de chicoteala, surprize și voie bună. Personaje de poveste îți vor fi ghid în această aventură de zile mari, iar dacă ai încredere, noi te asigurăm că Morocănilă și Plicticosul nu sunt invitați la petrecere! Și nici părinții!

Studio P.A.T. creează un nou trend în rândul petrecerilor pentru copii. Sărbătoriții își vor invita prietenii la aniversarea zilei de naștere, într-un nou concept de spațiu. Inovația constă, în faptul că, părinții pot urmări petrecerea micuților, online, chiar de la ei de acasă, prin intermediul unei parole. Și fiindcă, siguranța celor mici și deopotrivă liniștea părinților, sunt pe primul plan, asigurăm, fără contracost, supravegherea acestora cu ajutorul a 2 animatori, special pregătiți în acest sens, care vor fi deghizați în eroii preferați de sărbătorit.

Rezervă acum

Dacă v-ați hotărât deja ce tip de petrecere doriți să-i oferiți micuței/ului dumneavoastră, vă rugăm să ne dați de știre!

pinata

Punem la dispoziție Piñata tematică pentru ca distracția să fie o explozie dulce.
Știm cât de greu este să-i mulțumești pe copii, mai ales când vine vorba de mâncare. Am găsit echilibrul între a alege o petrecere cu meniu sau fără. În funcție de vârsta sărbătoritului și a invitaților acestuia, părinții pot savura, în spațiul destinat lor, consumația favorită ori pot lua parte la distracție lângă micuții lor.

Amintirile celui mic îl vor însoți întotdeauna, astfel că participarea la petrecerea aniversară a eroilor preferați va face subiectul viselor frumoase din nopțile ce urmează. Animatorii noștri reîntregesc atmosfera de basm pe care și-o dorește copilul și dă startul distracției.

costume