Despre noi

“Există locuri în inimă despre care nici măcar nu știi că există până când nu iubești un copil”

Anne Lamott

Iubirea pentru cei mici ne-a inspirat să creăm cel mai nou și modern loc de joacă și petreceri pentru copii, din Brăila. “La Bursucel” vă întâmpină într-un mediu vesel și colorat, cu vise și povești, unde copilul tău își va consuma energia și îi vor fi stimulate imaginația și creativitatea. Avem în vedere ca cei mici să interacționeze, să lege noi prietenii și să învețe noi jocuri împreună.

IMG-20221109-WA0010
spatiu-2-nivele

Spațiul nostru este delimitat pe două nivele fiind alcătuit dintr-o zonă de playground concepută pentru copii cu vârsta de până la 7 ani și o altă zonă destinată copiilor pasionați de tehnologie și jocuri interactive, cu vârsta de peste 7 ani. Am gândit demarcarea spațiului în dorința de a nu face rabat de la siguranța copiilor ce ne trec pragul.

De asemenea, venim în ajutorul părinților fie că e vorba de câteva ore la cumpărături care copilului nu-i fac plăcere, fie de serbarea unui moment important din viața sa și nu doriți să aveți deranj acasă, noi vă putem fi de folos. Avem la îndemână dotările și profesionalismul necesar.

IMG20221201190744_01