Zona HI-TECH

Tehnologia ne înconjoară iar copiii noștri sunt atrași de tot ce e nou. Noi, părinții, suntem datori să le asigurăm accesul la noi orizonturi pentru a se descoperi pe ei înșiși ori pentru a descoperi noi pasiuni. Jocul este cea mai sănătoasă formă de cunoaștere.
Vă așteptăm în acest scop cu: Cinema 7D, Laser Maze, Xbox One, Laser Killer, Nintendo Switch, Reflex.

Cinema 7D

Cea mai nouă distracție în oraș! Noua tehnologie virtuală oferă senzații unice activând toate simțurile participantului la această experiență, printr-o serie de efecte speciale (mișcare scaune, stropire cu apă, gâdilat la picioare, etc) așa fel încât fiecare participant la realitatea virtuală să simtă în cel mai înalt grad efectele acestei forme de entertainment.

cinema-7d

Laser maze

Laserul este parte din tehnologia pe care o folosim în fiecare zi. Filmele ne creează imaginea supereroilor. Jocul oferă posibilitatea oricui să treacă prin probele de foc străbătute de actorii preferați, trebuind astfel să străbată o încăpere întunecată, cu mult fum, în care se întrevăd undele laser, fără a le atinge, stabilindu-se astfel un punctaj.

Laser killer

Ce este mai distractiv decât jocul în echipă? Ce este mai palpitant decât lupta cu pistoale și lasere? Miza este supremația echipei câștigătoare. Jocul este unul de precizie, echipele trebuind să țintească culoarea care le este atribuită.

Reflex

Jocul care aduce spectacol, lumini și competiție, este bazat pe reflex ascuțit și rapiditate. Este ideal pentru a fi jucat în cadrul oricărei petreceri sau aniversări care astfel va fi una de neuitat.

Xbox one

Pentru gamerii care cer experiență supremă când vine vorba de grafică, Xbox One este cea mai puternică consolă din lume, care surprinde acțiunea într-o rată de contrast mai mare aducând în evidență profunzimea vizuală a celor mai noi jocuri.

xbox-one-braila

Nintendo Switch

Distracția fără limite este oferită de puterea unui sistem de gaming care înglobează acum și factorul de mobilitate. Inovația este dată de controllerele Joy-Con care odată detașate de consolă trec în modul handheld și pot fi astfel folosite individual de un singur jucător ori fiecare participant poate ține câte unul și astfel experiența capătă o nouă dimensiune.